Καταγγελίες - Εφαρμογή Android

Η SafeLine στην Android συσκευή σας

Με τον Παγκόσμιο Ιστό να είναι πλέον προσβάσιμος και από συσκευές πέραν των "παραδοσιακών" υπολογιστών, η SafeLine δημιούργησε μια εφαρμογή Αndroid για την καταγγελία παράνομου περιεχομένου. Η εφαρμογή έχει ως σκοπό να διευκολύνει την καταγγελία τέτοιου περιεχομένου από τους χρήστες συσκευών Android, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να επισκεφθεί την σελίδα καταγγελιών μας.

Πως υποβάλλω μια καταγγελία μέσω Android;

Η εφαρμογή Android της SafeLine απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό την αποστολή καταγγελιών από Android συσκευές. Εάν συναντήσετε παράνομο περιεχόμενο στο Διαδίκτυο, μπορείτε μέσω της εφαρμογής να μας αποστείλετε την καταγγελία σας επιλέγοντας το URL από το πρόσφατο ιστορικό του λογισμικού πλοήγησης σας (web browser) το οποίο εμφανίζεται στην εφαρμογή. Φυσικά, αν το προτιμάτε, μπορείτε να συμπληρώσετε και μόνος σας τo URL που επιθυμείτε να καταγγείλετε.

Οι καταγγελίες από την εφαρμογή Android εξακολουθούν να μπορούν να είναι εντελώς ανώνυμες, όπως ακριβώς και οι καταγγελίες που υποβάλλονται από την ιστοσελίδα μας. Πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι εκτός του URL που εσείς επιλέγετε να καταγγείλετε, κανένα άλλο URL από το ιστορικό σας δεν αποστέλλεται στη SafeLine.

 

Που είναι διαθέσιμη η εφαρμογή;

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν από το Google Play(Android Market):

SafeLine Android App

follow us